חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

השף המוכר מתריע: "עובד מהשטחים יכול להרעיל לנו את המסעדה"

להרעיל את המסעדה
אילוסטרציה: אנספלאש

השף המוכר חיים כהן השתתף היום (שני) בתוכנית "איפה הכסף?" עם ענת דוידוב ברדיו 103FM, שם שיתף את דאגתו בנוגע למצוקת העובדים בענף המסעדנות, שהחמירה בעקבות המלחמה בעזה.

כהן פתח את הריאיון ואמר: "הבעיה היא בירוקרטיה. דווקא משרד הכלכלה הוא בין היחידים שמטפל באירוע יחד עם משרד האוצר, אני יודע גם שראש הממשלה מודע למצב. אני עומד לפתוח השנה שתי מסעדות חדשות, אבל אין לי עובדים. אני נאלץ לדחות את הפתיחה בגלל המחסור החמור בכוח אדם. אנחנו זקוקים בעיקר לעובדי שטיפת כלים וניקיונות, אבל פשוט אין לנו אותם יותר."

בהמשך, כהן התריע מפני סכנה נוספת: "בעבר, יכלו מסעדות לגייס עובדים מהשטחים, אבל היום המצב שונה. אם קרוב משפחה של עובד כזה נפגע בעזה – ולא צריך אקדח או סכין – הוא יכול בטיפת רעל להרעיל לנו את המסעדה. ברור שזה לא. כרגע זה לא".

לעדכונים נוספים חפשו את חדשות פרופר ברשתות החברתיות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

דילוג לתוכן